EN OFÖRGLÖMLIG DAG PÅ ULLNA GOLF CLUB

På Ullna arrangerar vi Sveriges Bästa Företagsgolf på en unik anläggning skapad av Sven Tumba och uppgraderad av golflegenden och ikonen Jack Nicklaus!
Ett event på Ullna stärker både relationer och ditt eget varumärke!

DU TAR HAND OM DINA GÄSTER, VI TAR HAND OM ALLT ANNAT.

Vi har lång erfarenhet av att ta hand om både stora och små arrangemang. Vi har de senaste åren arrangerat alltifrån mindre företagsevents till stora tourtävlingar med deltagare som Tiger Woods, Adam Scott, Annika Sörenstam, Sergio Garcia, Colin Montgomerie etc. Vår erfarenhet betyder att du kan lita på att vi tar väl hand om arrangemanget kring din tävling, så att du kan koncentrera dig på dina inbjudna kunder och gäster.

Kontakta Jörgen Åker på 08-514 412 30 alternativt jorgen.aker@ullnagolf.se.

TVÅ SAKER KAN VI INTE RÅDA ÖVER, RESTEN KAN VI GARANTERA!

Vi kan tyvärr inte påverka vare sig vädret eller dina gästers scorer. Däremot törs vi lova att resten blir lyckat. Vi lovar att mottagandet för dina gäster blir både trevligt och professionellt. Vi skyltar naturligtvis upp enligt dina önskemål, både runt klubbhus och ute på banan. Att själva tävlingsarrangemanget med start- och resultatservice fungerar oklanderligt kan du ta för givet. En annan grundförutsättning för en lyckad företagsgolf brukar vara god mat och dryck.

EN AV SVERIGES ALLRA BÄSTA GOLFRESTAURANGER.

Golf Digest har flera gånger till och med utnämnt den till nummer ett i Sverige! Här kan vi bjuda på precis vad som helst, från en Continental Breakfast, via en läcker salladsbuffé till en verklig gourmetmiddag. Allt enligt tid på dagen, budget och önskemål. Ute på banan finns dessutom ett välsorterat Halfway House och en ambulerande golfbil full med godsaker.

För mer information om Ullna Golfrestaurang, vänligen kontakta Martina Jonsson på 08-510 261 18 alternativt restaurangen@ullnagolf.se.

BOKA DIN FÖRETAGSGOLF PÅ ULLNA GOLF CLUB

EN MÄSTERSKAPSBANA MED ANRIK HISTORIA