CONTINENTAL BREAKFAST ELLER GOURMETMIDDAG?

Vår restaurang lever stolt upp till Ullna Golf Clubs höga standard. Här bjuds på en inspirerande meny, gärna med säsongens primörer. Ullna golfrestaurang har flera gånger rankats som nr 1 i Sverige av Golf Digest. Varmt välkommen!

Ullna Golfrestaurant

Krögaren Fredrik Granström önskar er varmt välkomna till vår prisbelönta restaurant. Golf Digest har flera gånger utnämnt den till nummer #1 i Sverige!

Här kan vi bjuda på det mesta, från en Continental Breakfast till en verklig gourmetmiddag. Allt enligt tid på dagen, budget och önskemål. Ute på banan finns dessutom ett välsorterat Halfway House och en ambulerande golfbil full med godsaker.

ÖPPETTIDER (restaurangen är stängd för säsongen)
Kontrollera alltid med restaurangen eftersom öppettiderna varierar beroende på säsong men under högsäsong har vi öppet kl 07.15 – 20.00 (helger till kl 18.00), och Half Way House har öppet kl 09.00 – 19.00 (helger till kl 17.00). Sista beställning för varm mat är kl 19.00 (helger kl 17.00) om ingen annan överenskommelse gjorts. Enklare rätter serveras efter kl 19.00. Vid större sällskap har vi öppet enligt överenskommelse.

För bokning ring 08-510 261 18 eller maila restaurangen@ullnagolf.se

Konferera på Ullna

Konferera i nyrenoverade lokaler med utsikt över 18:e green och Ullnasjön.
Upp till 50 deltagare på dagkonferens eller mindre sittning med ledningsgruppen? Föreläsning med lunch eller middag? Clinic på Ullna Indoor Golf i vår högteknologiska studio med vår duktiga instruktör Henrik ”Hempa” Lundqvist?  Eller varför inte i kombination med en efterföljande runda golf på Sven Tumba & Jack Nicklaus mästerverk…?

Konferensverksamheten är öppen året runt!
Vi har lång erfarenhet av att ta hand om både stora och små arrangemang. Vi har de senaste åren arrangerat alltifrån mindre företagsevents till stora tourtävlingar med deltagare som Tiger Woods, Adam Scott, Annika Sörenstam, Sergio Garcia, Colin Montgomerie etc. Vår erfarenhet betyder att du kan lita på att vi tar väl hand om arrangemanget kring ditt event, så att du kan koncentrera dig på dina inbjudna kunder och gäster. Boka er konferens och affärsmöte på Ullna Golf Club, 20 min från Stockholm. Välkommen med er förfrågan. Ring 08-510 261 18 eller maila restaurangen@ullnagolf.se

Ring +46 8 514 412 30 för att boka starttid på Ullna Golf Club

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt