Resultat Dubai Open by Select Collection

Bästa medlemmar!

Medlemstävlingen Dubai Open by Select Collection spelades i ett underbart sensommarväder på en bana i makalöst skick.

Stort grattis till Rolf Sköld som vann tävlingen och även resan till Dubai senare i höst! Rolf vann tävlingen på fina 38 poäng – samma resultat som både Sven Haglund & Gustaf Hegelund men med lägre hcp. Dramatiskt värre!

På fjärde plats på fina 37 p hittar vi Bojan Jovanovic, och femma kom Jan Eriksson på 36 p! Många riktigt bra resultat denna medlemstävling! Klicka här för resultat.

Ett stort tack till sponsorerna Dubai Tourism & Select Collection som bjöd på en härlig lunch och stod för ett fint prisbord!

Påminner om helgens KM Foursome som avgörs med kvalspel + finalspel söndagen den 21 september! Anmälan till denna tävling sker via golf.se alternativt till receptionen senast fredag. Nästa medlemstävling – Carnegie Trophy – spelas lördagen den 27 september. Spelform är en superkul tvåmanna scramble!

Den omåttligt populära Birdie Golf Tours Höstscramble spelas lördagen den 4 oktober. Du anmäler endera ett fyrmannalag alternativt individuellt och då lottar vi in dig i ett lag. Mästarmötet och Styrelsegolfen spelas söndagen den 5 oktober, och vår traditionella Säsongsavslutning går av stapeln lördagen den 11 oktober!

Väl mött
Jörgen

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt