Bästa medlemmar!

Medlemstävlingen Dubai Open by Select Collection spelades i ett underbart sensommarväder på en bana i makalöst skick.

Stort grattis till Rolf Sköld som vann tävlingen och även resan till Dubai senare i höst! Rolf vann tävlingen på fina 38 poäng – samma resultat som både Sven Haglund & Gustaf Hegelund men med lägre hcp. Dramatiskt värre!

På fjärde plats på fina 37 p hittar vi Bojan Jovanovic, och femma kom Jan Eriksson på 36 p! Många riktigt bra resultat denna medlemstävling! Klicka här för resultat.

Ett stort tack till sponsorerna Dubai Tourism & Select Collection som bjöd på en härlig lunch och stod för ett fint prisbord!

Påminner om helgens KM Foursome som avgörs med kvalspel + finalspel söndagen den 21 september! Anmälan till denna tävling sker via golf.se alternativt till receptionen senast fredag. Nästa medlemstävling – Carnegie Trophy – spelas lördagen den 27 september. Spelform är en superkul tvåmanna scramble!

Den omåttligt populära Birdie Golf Tours Höstscramble spelas lördagen den 4 oktober. Du anmäler endera ett fyrmannalag alternativt individuellt och då lottar vi in dig i ett lag. Mästarmötet och Styrelsegolfen spelas söndagen den 5 oktober, och vår traditionella Säsongsavslutning går av stapeln lördagen den 11 oktober!

Väl mött
Jörgen