Bästa Medlem!

Lördagen den 11 oktober spelades vår traditionella Säsongsavslutning! Vädret var fantastiskt med ljumma sensommarvindar, och banan var i fantastiskt skick!

Tävlingen spelades från röd tee, och spelformen var både individuell poängbogey och lagtävling!

Allra bäst i lagtävlingen lyckades lag Landborn/Westerlund/Anselmi/Curvall som vann på fantastiska 85p! Stort grattis! På andra plats kom lag Siljeström/Forsén/Westerlund/Frölin på fina 80p, och trea var lag Östh/Rogsäter/Karlsmark/Carlson-Rydman även de på 80p! Klicka här för resultatlista.

Den individuella tävlingen vanns av Torkel Strand på fenomenala 39p! Bra jobbat Torkel!

På andra plats hittar vi vår Head Pro Ludwig Ohlsson på fina 36p, och trea kom klubbens Ordförande John Landborn på 35p!

Efter avslutat spel var det dags för en välsmakande fördrink och mingel till tonerna från våra härliga partytrubadurer Majonäs! Laurent & Fredrik bjöd sedan på en helt underbar middagsmeny med tillhörande goda viner!

Till förrätt åt vi en fantastisk Laxcarpaccio på Norsk Fjordlax med Blomkål- och Jordärtskockscreme & Avruga Kaviar. Varmrätten var en Helstekt Hjortytterfilé med Potatis- och Västerbottenterrine, Svartvinbärscoulis samt Ört- och Smörfrästa Kantareller.

Dessutom hade Laurent gjort ett antal olika desserter – bland annat Karamelliserad ljus Chokladmousse & Lemon Curd, en Bavaroise på tre sorters Choklad på Digestivebotten, en Vit Chokladmousse med Hallonpannacotta, och en Budapestbakelse med Hallon! Mums!

Under efterrätten var det dags för prisutdelning som Tävlingskommitténs Ordförande Håkan Wedin förrättade. Därefter tog Majonäs över, och dansen tog vid!

Hälsningar
Tävlingskommittén