Ullnas tävlingsjuniorer fick en bra start på säsongen när Skandia Tour drog igång 10-11 maj! På Ljungbyheds GK avgjordes Skandia Riks och Matilde Stenquist visade att hon snart är mogen för ännu större uppgifter genom att avsluta 54 hålstävlingen med två rundor på 73 slag.

I Mjölby spelades Skandia Regional och där lyckades Hampus Björkman genom en stark slutrond lägga beslag på tredjeplatsen och därmed kvalificera sig för spel på Skandia Riks om 14 dagar. Mycket starkt av Hampus som endast spelat en gång tidigare på den här nivån!

Dagen efter tävlingen i Mjölby spelade Hampus och Henrik Mårtensson Olympiagolfen på Brollsta GK och lade beslag på första (Hampus) och andra plats med 37 poäng var.

Kommande helg väntar ett träningsläger i Skåne med Ludwig för våra duktiga juniorer, och sedan är det dags för nästa omgång av Skandia Tour.

Följ gärna juniorerna på FaceBook!

Ullna kommer även att ställa upp med ett elitlag i nationella serien för damer! Serien avgörs under ett sammandrag 17-19 juli och Ullnas lag kommer att vara en blandning av seniorspelare och lovande juniorer.

Hälsningar från Juniorkommittén