Ullna Bredd Junior Träning 2018

Hej alla Ullna golf vänner! Vi hoppas att ni har haft en underbar jul och ny år med god mat och umgänge.

På Torsdag den 11 Januari kl 17.00 så drar tränings året igång för våra Ullna bredd juniorer och i år så kommer vi att fortsätta utveckla verksamheten ifrån de steg som tog i höstas. Fokus kommer fortsatt vara på att främja golfintresset så att det utvecklar våra juniorer positivt såväl fysiskt & psykiskt som socialt och idrottsligt. Skapa en tydlig klubbkänsla och visionen ”Golf för livet”

Vi vill att juniorerna skall

–       Ha kul!
–       Utvecklas & stimuleras!
–       Lära sig nya saker!
–       Känna spänning!
–       Träffa kompisar och lära känna nya!
–       Känna att det är kul att tävla!

Denna verksamhet leds utav vår PGA PRO Henrik Lundqvist & hans assistent Pontus Gad samt föräldrar ledare ifrån Bredd Juniorerna

Träningsupplägget för “Bredden” kommer att vara följande
1 – 1.5 timmar träning torsdag resp söndag eftermiddag/kväll under större delen av (skol) året + ett 3 dagars läger i juni, veckan efter skolavslutningen (anmälan & betalning kommer att ske separat).

Vi gör som vanligt avbrott för sportlov, påsklov samt ifrån midsommar till veckan innan skolstart i Augusti. Vi avslutar i mitten / slutet av September. När banan har öppnat så kommer vi självklart att köra vår populära Söndags Ecletic och andra roliga tävlingar under året för våra juniorer. Det kommer även att finnas möjlighet för våra juniorer att köpa speciellt utvalda Ullna kläder till rabatterat pris. Vi återkommer mer om detta till de som är med.

Kostnad för träningen är endast 2 500 kr per person.

Anmälan till träningen görs till receptionen (reception@ullnagolf.se).
Uppge Namn & GOLF-ID på de juniorer som skall vara med.

Vi startar som sagt i Ullna indoor redan på Torsdag 11 Januari kl 17.00 – 18.30 och på Söndagar så kör vi mellan kl 15.00 – 16.00. 

God Fortsättning!
Junior Kommittén