Du har kanske noterat att Ullna fått mycket uppmärksamhet iTV och media senaste tiden. På Viasat Golf har Göran Zachrisson’s intervju med Jack Nicklaus, som gjordes vid hans besök den 1 juli förra året, visats mer än 50 gånger under vintern (och visas fortfarande)! Tyngdpunkten är på Jack’s golfkarriär men det är också en hel del om Ullna GC. Vi har fått frågan om vi kan lägga ut intervjun på vår hemsida vilket vi gärna vill. Problemet är dock att det i intervjun finns ett antal inslag från bl a British Open och vi har inte rättigheterna att visa detta på vår hemsida. Vi arbetar med att redigera bort de delarna och hoppas kunna lägga ut intervjun snart.

paper-ullna

På nätet finns en publikation som heter Idrottens Affärer.Detta är en nättidning som vänder sig till alla som har ett intresse av det som händer i sportens värld och som inte är (idrotts-) resultatfixerat. Sponsring, spelartransfers, idrottspolitik, spel, tv, event och inte minst arenautvecklingen speglas via sajten www.idrottensaffarer.se och återkommande nyhetsbrev. Deras chefredaktör Thomas Ejderhov skrev förra veckan en mycket positiv artikel omUllna och Jack Nicklaus, klicka på följande länk för att komma till artikeln.

En annan person som är aktiv på Idrottens Affärer är bloggaren Dan Persson. Dan skrev tidigare i veckan en krönika med rubriken ”Ullna, en satsning som går hem”Klicka här för att komma till artikeln.

Vår nya banguide skickades ut till alla medlemmar strax före jul och vi hoppas att Du haft tid att bläddra lite i den. En icke-medlem som gjort det är Tobias Bergman, chefredaktör på Svensk Golf. Tobias har kommenterat banguiden på sin blogg – klicka här!

Vi försöker fånga upp allt som skrivs om Ullna GC i olika medier – men det är svårt att fånga upp allt. Du får därför gärna tipsa oss om artiklar och annat som rör Ullna!

Vänligen kontakta mig på tel 070-623 63 15 eller via mail lars.hemmingsson@ullnagolf.se om Du har några frågor.

Hälsningar
Lars H Hemmingsson
VD Ullna Golf AB

2013-01-17