BANAN ÄR NU STÄNGD

VÄLKOMNA TILL ULLNA INDOOR GOLF
SOM ÖPPNAR DEN 16 NOVEMBER

Nytt för i år är att vi kommer använda Sweetspot som bokningssystem. Därför behöver du ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play. Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.onelink.to/sweetspot. Har du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen, version 3.0.5. Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid på Ullna GC genom bara tre klick i appen.

Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar på Ullna GC. Vi får en modern plattform som kommer att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats.

Gäster kommer också att boka tider via appen och får betala olika pris för olika starttider. Exempelvis kommer en förmiddagstid på lördagar vara dyrare än en kvällstid på tisdagar. Sweetspot arbetar med dynamisk prissättning som används inom många andra branscher, exempelvis hotell- och flygbokningar. Vi ser detta som en stor fördel då vi har ett begränsat utbud med starttider och ständigt strävar efter högsta möjliga tillgänglighet för våra medlemmar och partners.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt.

Vänliga hälsningar,
Receptionen

GREENFEE 2019
ORDINARIE GREENFEE FRÅN 1 495 KR

Ullna GC använder sig av dynamisk prissättning (se ovan)
Junior greenfee (under 21 år) 50 %.

Greenfee på Ullna inkluderar en Caddee banguide, hyra av vagn, bagbricka och greenlagare.

GOLFBILAR & LÅNEVAGNAR
Lånevagnar ingår i greenfee.

Golfbilar finns för uthyrning och kostar 500 kr per 18 hål. Bilarna är utrustade med den senaste GPS tekniken.

Golfbilarna är tillgängliga för alla golfspelare, men föraren måste ha fyllt 18 år. Golfbilar kan förbokas via receptionen.

Vi har golfbilar av märket Club Car. Hyra av golfbil gäller 18 hål. Om bilen skadas pga vårdslöshet betalar hyresgästen reparationskostnaderna. Vid dåliga väderförhållanden förbehåller vi oss rätten att hänvisa bilar till vägarna.

Hyra av elvagn kostar 180 kr per 18 hål.

PRESENTKORT
GE BORT EN UNIK GÅVA

Bjud någon av dina vänner på en oförglömlig golfupplevelse. Beställ ditt presentkort direkt här på nätet så skickar vi det med post samma dag.

REGLER PÅ ULLNA GC
DAMER & HERRAR

Klädsel skall vara välvårdad. Skjorta bör ha krage eller hals (polo eller turtle). Shorts skall ej vara för korta. Sunt förnuft gäller! Spelare får ej bära träningsoverall, badshorts, blåjeans, t-shirt eller liknande.
Vänligen kontakta receptionen för mer info om vår policy beträffande handicap.
Endast medlemmar får medtaga hund på banan.

LOKALA REGLER

KONTANTLÖST ULLNA