EN OFÖRGLÖMLIG DAG PÅ ULLNA GOLF & CC

På Ullna arrangerar vi Sveriges Bästa Företagsgolf på en unik anläggning skapad av Sven Tumba och uppgraderad av golflegenden och ikonen Jack Nicklaus!
Ett event på Ullna stärker både relationer och ditt eget varumärke!

DU TAR HAND OM DINA GÄSTER, VI TAR HAND OM ALLT ANNAT.

Vi har lång erfarenhet av att ta hand om både stora och små arrangemang. Vi har de senaste åren arrangerat alltifrån mindre företagsevents till stora tourtävlingar med deltagare som Tiger Woods, Adam Scott, Annika Sörenstam, Sergio Garcia, Colin Montgomerie etc. Vår erfarenhet betyder att du kan lita på att vi tar väl hand om arrangemanget kring din tävling, så att du kan koncentrera dig på dina inbjudna kunder och gäster. 

Kontakta Jörgen Åker på 08-514 412 30 alternativt jorgen.aker@ullnagolf.se.

TVÅ SAKER KAN VI INTE RÅDA ÖVER, RESTEN KAN VI GARANTERA!

Vi kan tyvärr inte påverka vare sig vädret eller dina gästers scorer. Däremot törs vi lova att resten blir lyckat. Vi lovar att mottagandet för dina gäster blir både trevligt och professionellt. Vi skyltar naturligtvis upp enligt dina önskemål, både runt klubbhus och ute på banan. Att själva tävlingsarrangemanget med start- och resultatservice fungerar oklanderligt kan du ta för givet. En annan grundförutsättning för en lyckad företagsgolf brukar vara god mat och dryck.

EN AV SVERIGES ALLRA BÄSTA GOLFRESTAURANGER.

Golf Digest har flera gånger till och med utnämnt den till nummer ett i Sverige! Här kan vi bjuda på precis vad som helst, från en Continental Breakfast, via en läcker salladsbuffé till en verklig gourmetmiddag. Allt enligt tid på dagen, budget och önskemål. Ute på banan finns dessutom ett välsorterat Halfway House och en ambulerande golfbil full med godsaker.

För mer information om Ullna Golfrestaurang, vänligen kontakta Maja Gribbe på 08-514 412 30 alternativt restaurangen@ullnagolf.se.

NYHET – GOLF & PADELTENNIS FÖRETAG!

Våra splitternya moderna Padelbanor ligger en kort wedge från första tee på Ullna Golf & CC – rankad som nr 3 i Skandinavien – och en liten chip från Sveriges Bästa Golfrestaurang (enligt Golf Digest)..!

Från och med säsongen 2020 erbjuder vi olika typer av Golf & Padeltennis paket!

Är ni 4 personer kostar 9-håls greenfee + 2 timmar Padel endast 5 995 kr inkl. moms! Racket, bollar, access till våra fina omklädningsrum/bastu, och en ishink med sportdryck ingår! Kanske börja dagen kl 08.00 med 9-hål scramble, spela Padel i två timmar, och addera en god lunch på terrassen efteråt? Man kan vara upp till 16 personer i en bokning.

Kombinationen Golf/Padel passar perfekt för företag som vill göra en personalaktivitet utöver det vanliga. Kombinera med golf på en av Skandinaviens allra bästa banor, med konferens, lunch eller middag i klubbhuset! Vi skräddarsyr gärna ett upplägg som passar, och vi har självklart bästa tänkbara utrustningen både för Padel, Golf, och Konferens.

Det är enkelt att lära sig grunderna och att komma igång med att spela Padel – och det finns till exempel ingen komplicerad serve som i tennis. Det bästa med sporten är att alla som kan träffa en boll kan tävla och ha riktigt kul! Det behövs ingen tidigare erfarenhet av racketsporter, och alla kan spela oavsett kön eller ålder.

Vem blir företagets Padel Champion, och vem blir Golf Champion? Välkommen till Ullna Golf & CC!
För mer info – kontakta mig på jorgen.aker@ullnagolf.se

Bästa hälsningar

Jörgen Åker
Företagsansvarig

BOKA DIN FÖRETAGSGOLF PÅ ULLNA GOLF & CC

EN MÄSTERSKAPSBANA MED ANRIK HISTORIA