Hej alla Ullnamedlemmar!
Mitt brev nedan är adresserat till Ullnas damer men sänder det till alla medlemmar för att informera om de aktiviteter som sker och de tankar som finns. Samt även att via er kanske kunna locka fler damer till klubben?!

Misstänker att det är fler än jag som ser fram emot att golfsäsongen drar igång på Ullna och tänkte skriva några rader för att önska nytillkomna damer välkomna och ett hej till er andra! 😊

För er som inte har koll på mig sitter jag med som styrelseledamot i Ullna Golf Club sedan förra året. Mitt främsta fokus i styrelsearbetet är att försöka fånga upp och driva idéer och önskemål främst från er damer för att göra vår fina klubb ännu bättre och trevligare. Mycket är och fungerar jättebra men allt går ju alltid att förbättra och utveckla och skulle gärna vilja ha er input om vad ni uppskattar av det som redan finns och sker respektive vad ni skulle önska i framtiden. Vi är ju inte jättemånga damer i klubben och ett antal har av olika skäl lämnat oss inför denna säsong men trevligt nog har även några nya tillkommit.

Något som fungerar mycket bra enligt min mening och som jag vet uppskattas av många är det som ”Damgruppen” bestående av Anna Klingberg, Carina Gure, Lena Sköld och Renée Mauritzon arrangerar i form av tävlingar med stor portion social samvaro. Damernas vårtävling, Ladies Cup och en säsongsavslutningstävling är exempel på arrangemang men även utbyte med Bro Hof och Matchstege har funnits på programmet och brukar vara ett trevligt sätt att lära känna och umgås med andra damer i klubben.

Lillemor Ekner har även sedan många år hållit i en ”eclectic” som spänner över säsongen. Men det finns säkert andra aktiviteter som skulle uppskattas och det vore roligt om fler kan tänka sig att hålla i dessa. För er som vill tävla mot andra klubbar och fyller minst 50 år under 2020 finns seriespel i form av matchspel mellan Stockholmsklubbar. Du behöver inte vara proffs, i matchspel kan man vinna mot någon med betydligt lägre hcp, och vi har mest bara kul oberoende hur det går. D50 har även två mattor på Ullna Indoor på lördagar kl 10-11, välkomna att komma med i laget!

En av de saker jag själv funderat kring är om vi skulle kunna arrangera en sammankomst för oss damer på antingen försäsong eller efter säsongsslut för att umgås, prata golf och bolla idéer om vad vi skulle vilja göra inom klubben. Att åka ut till Ullna är ju görligt men tror fler skulle komma om vi kan träffas mer centralt. Om ni tycker det är en bra idé, finns det någon som kan ställa upp med lokal eller vill vara med och arrangera?

Jag tycker även att det vore roligt om vi kunde boka lite 4-bollar spontant och bjuda in till att boka in sig i bollarna bara för socialt spel och även ett sätt att blanda upp oss oberoende hcp för att lära känna fler. Facebooksidan Ullna Damer är ju perfekt för kommunikation och har ju använts så redan tidigare. Vad sägs?

Information om vad som händer uppdateras på Ullnas hemsida samt sänds ut via email. Vid en sammankomst för ett antal år sedan bestämdes även att skapa en Facebook-grupp, UD Ullna Damer, för att kunna dela info om stort och smått utöver de nämnda kanalerna. Jag hoppas att alla har fått inbjudan till denna, hör av er om inte så bjuds ni in. För er som är skeptiska till Facebook och att ha konto där kan nämnas att det är en privat grupp och ni kan göra sekretessinställningar som passar er. Ullnas D50-lag har en separat Facebooksida, även den privat.

Hoppas ni orkat läsa så här långt och att ni återkopplar, ser fram emot att höra av er! 😊

Glad dag!
Carolina

Som nås via carolinabarklund@hotmail.com eller 070-714 84 44- News for Ladies