Bravisimo, fantastico och superbra är superlativ som passar perfekt in på Ullnas H60-spelare som såg till att storstilat ta hem matchen mot Bro Hof Slott GC!
Efter bortamatchen var ställningen 4-4, men hemma visade Ullnaspelarna sin klass och vann med 5,5 – 2,5, totalt blev segern 9,5 mot 6,5.

Det värmer en lagkaptens hjärta att få se Kai, efter att slagit bort utslaget på hål 10, springa tillbaka 240 meter för att slå en ny boll. Det hade varit lätt att bara ge bort hålet, men nu fick BroHof-spelaren kämpa för att vinna hålet. Att inte ge upp är en bra taktik, Kai vann också matchen! Att få vara med när David fullständigt krossar Bro Hof Slott´s bästa spelare som har 1,2 i hcp med 8/7 var en fröjd! Vilka slutsatser kan man dra när Ullna vinner förhållandevis lätt, trots att i princip alla Bro Hof Slott-spelare hade två slag lägre hcp än Ullnaspelarna? Det är väl mycket som talar för att Brohofbanorna är “felslopade”, dvs spelarna får för många extraslag på Bro Hof Slott, vilket gör att deras hcp inte håller när de spelar på en bana där de inte får några extraslag?

Matchresultat (Vinnaren i fet stil).

ULLNA GOLF CLUB vs BRO HOF SLOTT GC
Manne Magnusson –  Ulf Karlsson 3/2
Lasse Eriksson – Håkan Dahlström 0/2
Fredrik Söderhielm – Björn Forsman 4/3
Larsa Jansson – Dag Hassler A/S
Olof Högberg – Per Backström 1/2
Kai Auvinen – Håkan Wetzenstein 3/2
Jan Wedsberg – Mats Forsman 7/6
David Hamilton – Anders Jonson 8/7

Tack alla lagkamrater för ert engagemang och ert goda spel.
/Kn Wedsberg