CONTINENTAL BREAKFAST ELLER GOURMETMIDDAG?

Vår restaurang lever stolt upp till Ullna Golf Clubs höga standard. Här bjuds på en inspirerande meny, gärna med säsongens primörer. Ullna golfrestaurang har flera gånger rankats som nr 1 i Sverige av Golf Digest. Varmt välkommen!

Vi öppnar klubbhuset kl 07.00 och serverar lunch kl 11.00 – 14.00, därefter á la carte. Självklart fortsätter vi med takeaway och catering.

Ring eller maila och förboka din take-away lunch senast dagen innan kl 12.00 så vi kan göra det bästa möjliga för er.

Telefon: 08 – 514 412 30
E-mail: restaurangen@ullnagolf.se

Kontakta gärna oss även för catering och/eller fest.

Ta hand om er!
Med vänlig hälsning,
Ullna Golfrestaurang

I rådande situationen är säkerheten för våra anställda och er kunder viktigast. Vi följer noggrant riktlinjer från svenska myndigheter. Visa hänsyn och håll avstånd.

HELGMENY (26 & 27 Sep)

LUNCHMENY VECKA 40 (28 Sep – 2 Okt)

Under lunchen erbjuder vi en á la carte med något för alla!
Exempelvis vår egna Ullna’s sandwich, en klassiker för våra stammisar. Serveras med en liten caesarsallad.
Beroende på fiskmarknaden har vi för avsikt att servera en fiskrätt varje dag!

FRUKOST PÅ ULLNA!

Varför inte unna dig en härlig frukost på Ullna’s terrass före golfrundan? Vi serverar bland annat krämbakade ägg med nattbakad fläsksida och avocado.

FRUKOSTMENY

ULLNA GOLFRESTAURANT

Krögaren Fredrik Granström önskar er varmt välkomna till vår prisbelönta restaurant. Golf Digest har flera gånger utnämnt den till nummer #1 i Sverige! Här kan vi bjuda på det mesta, från en Continental Breakfast till en verklig gourmetmiddag. Allt enligt tid på dagen, budget och önskemål. Ute på banan finns dessutom ett välsorterat Halfway House och en ambulerande golfbil full med godsaker.

ÖPPETTIDER
Kontrollera alltid med restaurangen eftersom öppettiderna varierar beroende på säsong men under högsäsong har vi öppet kl 07.15 – 21.00 (helger till kl 18.00), och Half Way House har öppet kl 09.00 – 19.00 (helger till kl 17.00). Sista beställning för varm mat är kl 19.00 (helger kl 17.00) om ingen annan överenskommelse gjorts. Enklare rätter serveras efter kl 19.00. Vid större sällskap har vi öppet enligt överenskommelse.

KONFERERA PÅ ULLNA

Konferera i nyrenoverade lokaler med utsikt över 18:e green och Ullnasjön.

Upp till 50 deltagare på dagkonferens eller mindre sittning med ledningsgruppen? Föreläsning med lunch eller middag? Clinic på Ullna Indoor Golf i vår högteknologiska studio med vår duktiga instruktör Henrik ”Hempa” Lundqvist? Eller varför inte i kombination med en efterföljande runda golf på Sven Tumba & Jack Nicklaus mästerverk…?

Konferensverksamheten är öppen året runt!
Vi har lång erfarenhet av att ta hand om både stora och små arrangemang. Vi har de senaste åren arrangerat alltifrån mindre företagsevents till stora tourtävlingar med deltagare som Tiger Woods, Adam Scott, Annika Sörenstam, Sergio Garcia, Colin Montgomerie etc.

Vår erfarenhet betyder att du kan lita på att vi tar väl hand om arrangemanget kring ditt event, så att du kan koncentrera dig på dina inbjudna kunder och gäster. Boka er konferens och affärsmöte på Ullna Golf Club, 20 min från Stockholm.

Välkommen med er förfrågan.
Ring 08-514 412 30 eller maila restaurangen@ullnagolf.se

LÅT OSS FÖREVIGA DEN STORA DAGEN I EN UNIK MILJÖ

De många lovord vi genom åren fått för den undersköna naturupplevelsen här på Ullna Golf Club betyder mycket för oss. Det sporrar personal och ledning att alltid göra sitt yttersta för att festen eller kanske bröllopsmiddagen blir en riktigt minnesvärd dag.

Efter era önskemål skapar vi dukning och menyer som lever upp till era förväntningar. Våra generösa lokaler skapar också utrymme för musik, dans och framträdanden.

Låt oss duka upp välkomstdrinken eller kanske champagnen på vår terrass för att skåla och hälsa välkomna.

Ullna Golf Club är en oas som kan erbjuda det lugn och den ro som man så gärna söker när släkt och vänner äntligen samlas för en bröllopsmiddag, eller helt enkelt bara en härlig fest för att fira en stor födelsedag eller att våren har kommit.

För oss är ingenting omöjligt, det är er stora dag och den ska ni minnas för livet

Välkommen med er förfrågan. Ring 08-514 412 30 eller maila restaurangen@ullnagolf.se

 

För mer info, priser och bokning, kontakta Andreas på tel: 08-514 412 30